skip to Main Content
0548-760 030 Contact
Prefab Compleet houtbewerking in Rijssen

Producten zoals kozijnen en boeien zijn zo goed als de kwaliteit van de grondstoffen die voor hun productie worden gebruikt. Zorg er daarom voor dat je als bedrijf beschikt over hoogwaardig hout door dit te laten bewerken én leveren door Prefab Compleet in Rijssen. We passen het houtproduct met onze houtbewerking geheel naar jouw wensen aan.

Hout op maat zagen en bewerken

Bij Prefab Compleet leveren wij houtbewerking op maat aan aannemers, toeleveringsbedrijven en ZZP’ers door heel Nederland. We streven ernaar je te voorzien van hoogwaardige houtproducten en je zoveel mogelijk werk te besparen, om zo bij te dragen aan de efficiëntie van jouw bedrijf. In onze houtzagerij maken wij ons hout op maat geheel naar jouw wens– we zullen het zagen, schaven en afkorten totdat het voldoet aan de eisen aan jouw uiteindelijke producten. Extra bewerkingen zoals kepen of profileringen zijn ook geen probleem.

Bovendien kunnen wij niet alleen voor je het hout op maat zagen en bewerken, ook kan dit daarna indien gewenst gecoat worden met een coating naar keuze. Hiervoor bieden we diverse kleuren verf waar je uit kunt kiezen. Daarna kan je product ook eventueel gepakketteerd worden, indien je hier behoefte aan hebt. We sorteren het hout per merk en verpakken dit in nette pakketten, zodat het makkelijk meegenomen kan worden. Kortom: van bestelling tot aflevering ontzorgen wij je compleet.

Contactinformatie

Wil je gebruik maken van onze diensten als houtbewerker of heb je vragen? Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 07:30u – 16:15u telefonisch bereikbaar op 0548-760 030. Of neem contact op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Back To Top