skip to Main Content
0548-760 030 Contact
Plaatmaterialen kun je bestellen bij Prefab Compleet

Hout heeft zoveel meer toepassingsmogelijkheden dan meubels alleen. Het kan bijvoorbeeld ook als plaatmateriaal gebruikt worden. Deze en ook andere plaatmaterialen bestel je eenvoudig bij Prefab Compleet uit Rijssen. Wij kunnen deze materialen bovendien op maat voor je zagen, bewerken en coaten. Daarnaast leveren wij de producten snel en altijd op tijd af.

Hout en ander materiaal

Houten plaatmateriaal komt in vele varianten. Bij Prefab Compleet heb je keuze uit nagenoeg alle soorten, zoals spaanplaat, underlayment, OSB constructieplaten, Okoumé en WBP multiplex. Zagen, schaven, afkorten, en profileren – de houtplaten kunnen volledig naar wens aangepast worden. Naast hout hebben wij ook platen van andere soorten materiaal in ons assortiment, welke wij tevens op maat kunnen maken en bewerken. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam Trespa, Fermacell gipsplaten, cementgebonden platen, alsmede diverse platen van het merk ROCKPANEL welke zijn gemaakt op basis van basalt. Vanzelfsprekend kunnen wij ook deze op maat zagen, kanten, schuren. Ook voorzien wij het hout en plaatmateriaal graag van een door jou gewenste coating, welke wij in verschillende kleuren aanbieden.

Neem contact met ons op

Wat voor maten of materialen je dan ook nodig hebt, wij kunnen het gegarandeerd voor je verzorgen en bovendien ook door heel Nederland leveren. Zo ben je bij Prefab Compleet verzekerd van een hoogwaardig product dat aan al je eisen voldoet. Ben je een aannemer, toeleveringsbedrijf, ZZP’er of andere professional en heb je behoefte aan op maat gemaakte plaatmaterialen? Kies dan zeker voor de service van Prefab. Neem gerust contact met ons op via telnr. 0548-760 030 of via het contactformulier. Wij staan je graag te woord.

Back To Top